13. marraskuuta 2011

Aloitus

Jonkun aikaa olen jo kirjablogeja sivusta seuraillut ja pohtinut omankin blogin perustamista. Bloggaaminen ei kuitenkaan ole täysin uusi juttu, koska pidän blogia tärkeästä hevosharrastuksestani. Kirjablogin aloittaminen on yllättävän haastavaa, kun luettuja kirjoja on jo niin paljon ja kaikkia ei edes muista. Blogin muotoutumisessa voikin mennä jonkin aikaa.

Nimi Booklovin' tuli mieleeni bloglovin':sta. Mitään järkevämpää en keksinyt ja tämä nimi on mielestäni riittävän kuvaava. Yritän kirjoittaa lukemistani kirjoista lukemisen jälkeen ja sopivissa väleissä esittelen kirjoja, joita olen viime vuosien aikana lukenut.

Tällä hetkellä keskeneräisenä on Maggie Stiefvaterin Väristys ja sitä ennen sain luettua Mary E. Pearsonin kirjan Kuka on Jenna Fox? Näistä kahdesta saa jo hieman käsitystä kirjamaustani. Lempikirjani ovat usein fantasiaa, kevyttä sci-fiä, romantiikkaa tai muita maagisia piirteitä omaavia. Olen toki lukenut muunlaistakin kirjallisuutta, mutta vähemmän. Suurimmaksi osaksi luen suomeksi, mutta joitakin kirjoja olen lukenut myös englanniksi ja kaksikielisyydestäni johtuen ruotsiksikin.


Ei kommentteja: